Sürdürülebilirlik İçin En Doğru İş Ortağını Seçtik!

22 Ocak 2024

detail-image

Doğuş Teknoloji Müşteri İlgi Merkezinden Sorumlu Genel Müdür Yardımcımız Besim Sadioğlu teknoloji cihazları çözüm ortağımız Dell ürünleri hakkında konuştu.  

Doğuş Teknoloji olarak 2012 yılında yola çıktık ve o günden bu yana yazılım, veri çözümleri, danışmanlık, teknoloji operasyonları, hibrit bulut platformu, siber güvenlik çözümleri, otomasyon, blockchain, smartglass, IoT uygulamaları, mobil ve web uygulama çözümleriUI/UX hizmetleri gibi birçok alanda faaliyet gösteriyoruz. 2017 yılında Türkiye'nin önde gelen Ar-Ge merkezlerinden biri olarak tanındık ve şu an 400'ü aşkın çalışanımızla hizmet vermeye devam ediyoruz.

Doğuş Teknoloji'nin temel ilkesi insana değer vermektir. Genç ve dinamik bir ekiple, yaş ortalaması 33 olan kadromuzla yeni teknolojilere tutkuyla yöneliyoruz. Çevik ve güvenilir çalışma kültürümüzle bilişim sektöründe öncü olmaktan gurur duyuyoruz. Her geçen gün yeni başarılar elde ederek, sektörde öncü olan firmalardan biri olmayı sürdürüyoruz. Başarı hikayesinin ayrıntılarını Doğuş Teknoloji Genel Müdür Yardımcımız Besim Sadioğlu anlatıyor. İzlemek için hemen tıklayın. 



Paylaş:

Diğer Haberler