detail-img

Bakü'de Pasha Holding'e RPA Farkındalığı Oluşturduk!

03 Temmuz 2024

Doğuş Teknoloji olarak, 1-2 Temmuz tarihlerinde Bakü'de Pasha Holding'e yönelik başarılı bir workshop gerçekleştirdik. Etkinliğimizin amacı, Pasha Holding’e ait finans ve finans dışı şirketlerine RPA (Robotik Süreç Otomasyonu) hakkında bilgi vermek, faydalarını anlatmak ve canlı workshop yaparak grup içerisinde RPA farkındalığı oluşturmaktı.


RPA, tekrarlayan ve zaman alıcı iş süreçlerini otomatikleştirerek operasyonel verimliliği artıran ve iş süreçlerine katkı sağlayan yenilikçi bir teknoloji olarak öne çıkmaktadır. Workshop süresince katılımcılar, RPA'nın temel kavramlarını öğrenme fırsatı buldular ve çeşitli use case’ler üzerinden canlı uygulamalar yaparak teknolojinin gerçek iş süreçlerindeki faydalarını deneyimlediler.


Bu etkinlik sayesinde, Pasha Holding bünyesindeki şirketlerin RPA konusunda bilinçlenmesi ve bu teknolojiyi iş süreçlerinde nasıl kullanabileceklerini görmeleri sağlandı. Doğuş Teknoloji olarak, müşterilerimize yenilikçi çözümler sunmaya ve iş süreçlerine değer katmaya devam ediyoruz.


Akıllı Otomasyon ve RPA uygulamaları hakkında daha fazla bilgi almak için hizmet sayfamızı ziyaret edebilirsiniz.

Paylaş:

Diğer Haberler