Yönetim Kurulu Başkanı ve CEO'muz Semih İncedayı'nın Röportajı Ekonomist Dergisi'nde Yer Aldı

08 Eylül 2023

detail-image

Doğuş Teknoloji Grubu Yönetim Kurulu Başkanımız Semih İncedayı, Ekonomist Dergisi’ne verdiği röportajda teknolojinin iş dünyasını kökten değiştirdiğini şu sözlerle belirtti: “Dijital değilsen sürdürülebilir de olamazsın.


Doğuş Teknoloji, dijitalleşmenin artık bir seçenek değil gereklilik olduğu bu dönemde dijital dönüşümü uzun zamandır pratik ediyor ve önceliklendiriyor. Genel Müdürümüz Semih İncedayı da bu konudaki çalışmalar arasında, işletmelerin yüksek hacimli işlemlerini otomatikleştiren, iş sürekliliği sağlayan RPA hizmetiyle elde edilen tasarrufu örnek göstererek Doğuş Teknoloji’nin geliştirdiği öncü uygulamaların önemine dikkat çekiyor.


Röportajında yeni nesil teknolojileri sektöre sunmak için çalışmaların sürekli devam ettiğini belirten İncedayı, Hybee, Recommaster, NotiSecure ve Lugado gibi örneklerle veri tahminleme, RPA uzmanlığı, siber güvenlik çözümleri ve çalışan fikirlerinin ürüne dönüştürülmesine de vurgu yapıyor. Haberin tamamına Ekonomist - Teknolojinin Liderleri ekinden ulaşabilirsiniz. 


Paylaş:

Diğer Haberler