detail-img

Son Teknoloji Haberleri Dijital Gazetemiz D-News'da!

02 Temmuz 2024

Doğuş Teknoloji olarak bilişim sektöründe ve iş dünyasında dijital dönüşümü yönlendirirken, yenilikçi Ar-Ge yaklaşımıyla önemli başarılar elde etmeye devam ediyoruz. Mühendislik gücüyle geliştirilen yerli yazılım ürünleri arasında öne çıkan Solidbooster, şirketlere dijitalleşme süreçlerinde proaktif çözümler sunarak veri tabanı optimizasyonunu kolaylaştırıyor.Veri tabanı ve envanter yönetim sistemi olan Solidbooster ürününü incelemek için tıklayınız.


04 Haziran 2024 tarihinde İstanbul'da düzenlenen Enbantec Siber Güvenlik Konferansına katıldık. Etkinlikte; siber güvenlik, bt güvenliği, ağ güvenliği, veri güvenliği, bulut güvenliği, mobil güvenlik, uç nokta güvenliği ve kimlik ve erişim yönetimi konuları konuşuldu.


EyAy Soruyor'da bu hafta Doğuş Teknoloji'nin CDO'muz Özcan Çavuş konuk olarak yer aldı, yapay zeka konularında merak edilen soruları cevapladı. Tekno-Savaş ise Kıdemli Yazılım Geliştirme Uzmanlarımız Göksenin Boz Bürge ve Büşra Zerrin Arabacı'nın katılımıyla eğlenceli bir bilgi yarışması formatında izleyicilerle buluştu.


D-News'ün yeni sayısı, bu önemli gelişmelerin detayları ve daha fazlası için tıklayınız!

Paylaş:

Diğer Haberler