Partnerimiz Google Cloud ve CXO Medya Liderliğinde İş Dünyasının Liderlerini Bir Araya Getirdik

29 Mayıs 2024

detail-img

Google Cloud'un yenilikçi yapay zeka teknolojilerini ve Anthos AS Service'teki son gelişmeleri interaktif şekilde değerlendirdiğimiz buluşmamızda sektörün nabzını tuttuk!


Doğuş Teknoloji olarak Partnerimiz Google Cloud ve CXO Medya liderliğinde düzenlediğimiz bu etkinlik, sektörün önde gelen isimlerini bir araya getirerek yapay zeka ve bulut bilişimin geleceği hakkında değerli fikir alışverişlerine imkan tanıdı. Teknoloji Operasyonları ve Siber Güvenlikten Sorumlu Genel Müdür Yardımcımız Eray Gözener etkinlikte şu ifadeleri kullandı: 


"Yeni nesil teknolojilerin sunduğu imkanları keşfetmek son dönemdeki odak noktalarımızdan biri. Blockchain, yapay zeka ve IoT gibi ileri teknolojileri sektörlerimize entegre ederek önemli bir katma değer sağlıyoruz. Dijitalleşme ve teknolojinin hızla ilerlemesi, bu yeniliklerin destekleyici çözümlerinin stratejik önemini daha da artırıyor. Google’ın yapay zeka altyapı çözümlerini global pazarda son derece etkin bir şekilde kullanıyoruz. CXO Medya öncülüğünde düzenlediğimiz etkinlik, bu alandaki bilgi ve deneyimlerimizi paylaşmak adına çok kıymetliydi.”


Doğuş Teknoloji olarak, güçlü iş birliklerimiz ve network ağımızı da kullanarak yenilikçi çözümler sunmaya ve işletmelerin dijital dönüşüm yolculuklarında yanlarında olmaya devam edeceğiz. Bu etkinliğe ait videoya aşağıdaki linkten ulaşabilirsiniz.


                                                                                            

Paylaş:

Diğer Haberler