detail-img

InvenDO Up’tan 3 Yenilikçi Girişime Destek

09 Temmuz 2024

Doğuş Teknoloji olarak geleceğin iş dünyasına yön verecek yenilikçi girişimlere kapılarını açtığı InvenDO Up programımız, bu seneki değerlendirme sürecini tamamladı. Programa kabul edilen üç yenilikçi girişim ise Binclusive, Chex ve Caspipot oldu. InvenDO Up, bu girişimleri mentorluk, yatırımcı sunumu, teknik yol haritası, yeni müşteri edinimi, yerel ve global yatırım ağlarına erişim gibi birçok alanda desteklenecek.

Güçlü Vizyona Sahip Yenilikçi Girişimler

Girişimlerin odaklandığı alanlara bakıldığında, Binclusive kurumların yazılımlarını ve içeriklerini 1 milyar insan için erişilebilir hale getirmeyi ve erişilebilirlik yasalarına uygun sertifikalandırmalarını sağlayan bir yapay zeka çözümü sunuyor. Yiyecek-içecek ve yemek servisi pazarı oyuncuları için geliştirdiği yapay zeka destekli uçtan uca çözümler ile dikkat çeken Chex, bu şirketler ve oyuncular için kâr maksimizasyonu sağlayan bir işletmeler arası SaaS girişimi olarak öne çıkıyor. Caspipot ise honeypot hizmetlerini dakikalar içinde oluşturulabilen, saldırganların takip edilebileceği ve saldırı yüzeyi izleme ile ihlal veri kontrolü sağlayan bir SaaS güvenlik çözümü sunuyor.

InvenDO Up Girişimcilere Değer Katıyor

InvenDO Up programına kabul edilen bu yenilikçi girişimler, Doğuş Teknoloji’nin sunduğu birçok destekten yararlanma fırsatı bulacak. Bu imkanlar arasında mentorluk, eğitim, Doğuş Grubu içinden ve dışından müşterilerle tanışma, yatırımcı sunumunun güncellenmesi, yerel ve global yatırım ağlarına erişim, teknik yol haritasının çıkarılması ve Doğuş Teknoloji’den yatırım alma gibi fırsatlar bulunuyor.

InvenDO Up İnovatif ve Girişimci Ruhuyla Oluşturduğu Platform

InvenDO Up, Doğuş Teknoloji’nin inovatif ve girişimci ruhunu yansıtan bir platform olarak geleceğin iş dünyasına yön verecek projelerin desteklenmesi ve geliştirilmesi amacıyla oluşturulmuştur. Üçüncüsü gerçekleştirilen InvenDO Up Programımıza bugüne kadar 650'nin üzerinde girişim başvurdu. Bu yüksek başvuru sayısı, programın girişimcilik ekosisteminde ne kadar değerli ve etkili bir rol oynadığını göstermektedir.

Paylaş:

Diğer Haberler