Türkiye Yazılım Şirketleri Liderleri ile YASAD Etkinliğinde Bir Araya Geldik

10 Kasım 2023

detail-image

Doğuş Teknoloji olarak Türkiye’nin önde gelen bilişim STK'larından biri olan YASAD (Yazılım Sanayicileri Derneği) Türk Yazılım Sektörü Lider Şirketleri etkinliğine katıldık. YASAD, 1992 yılından beri Türk yazılım sanayicilerini bir araya getirerek Türkiye'deki yazılım sektörünün güçlenmesi için çalışmalar yürütmekte.


YASAD, Türk yazılım şirketlerinin ürün geliştirme, markalaşma ve ihracat yeteneklerini artırmayı hedeflerken, sektörün gelişimi için gerekli devlet desteği ve teşviklerin sağlanmasına katkıda bulunmaktadır. 400'den fazla üyesi ile YASAD, Türkiye'nin yazılım sanayini temsil eden önemli bir sivil toplum kuruluşudur.


Doğuş Teknoloji olarak YASAD etkinliğinde Uluslararası İş Geliştirme Grup Müdürümüz Altuğ Demirden, etkinlikte Doğuş Teknoloji’nin hizmetlerinden ve sektöre sağladığımız katkılardan bahsetti. Türkiye'nin yazılım sektörünün daha da büyümesine ve gelişmesine olan katkımızı vurguladık.


Doğuş Teknoloji olarak, Türkiye'nin teknoloji sektöründeki liderliğimizi sürdürmeye devam ederek, yerel yazılım şirketlerinin ulusal ve uluslararası düzeyde başarılı olmalarını desteklemeye kararlıyız.


Paylaş:

Diğer Haberler