Cerebrum Tech, Avrupa ve Orta Doğu’ya Doğuş Teknoloji İle Açılıyor

24 Nisan 2024

detail-image

Doğuş Teknoloji olarak, yapay zeka alanındaki öncü rolümüzü pekiştirmek ve küresel pazarlarda daha da güçlü bir konuma gelmek için önemli bir adım attık. Yerli yapay zeka şirketi Cerebrum Tech ile imzaladığımız iş birliği anlaşmasıyla, yapay zeka ürün ve çözümlerimizi Avrupa, Rusya, Orta Doğu ve Afrika'daki 11 ülkeye ulaştıracağız.


Cerebrum Tech'in kurumsal şirketler için geliştirdiği Cerebrum AI Stack ürün yelpazesi, Doğuş Teknoloji'nin geniş sektör deneyimi ve global ağının gücüyle bir araya geliyor. Bu iş birliği sayesinde; müşterilerimize yapay zekanın gücünü ve inovatif çözümlerini sunarak dijital dönüşümlerini hızlandırmalarına ve rekabette öne geçmelerine yardımcı olacak, yerli yapay zekanın global pazarlarda daha da güçlü bir şekilde temsil edilmesini sağlayarak, Türkiye'nin teknoloji ihracatına önemli bir katkı sunarken farklı sektörlerden şirketlere özel yapay zeka çözümleri geliştirecek verimliliği ve üretkenliği artırmalarına destek olacağız.


Doğuş Teknoloji olarak, yapay zekanın geleceğe dair sunduğu heyecan verici fırsatlara inanıyoruz. Bu iş birliği ile birlikte, yapay zekanın gücünü kullanarak daha sürdürülebilir, daha güvenli ve daha konforlu bir dünya inşa etmeye katkıda bulunmayı hedefliyoruz.


Doğuş Teknoloji ve Cerebrum Tech iş birliğinin, yapay zeka alanında yeni bir dönemi başlatacağına inanıyoruz. 


Paylaş:

Diğer Haberler